keskiviikko 5. lokakuuta 2011

2. Proosaharjoitus

Kirjoita yksi sivu proosaa aiheesta koti. Fontti on Arial, koko 12pt, riviväli 1,5 ja tiedostomuoto .rtf tai .doc. Tällä kertaa ei tehdä räppiä. Ei siis lasketa tahteja, eikä käytetä loppusointuja.

Koti voi olla kotikaupunki, kotimaa, asunto tai mikä tahansa, minkä kodiksi kokee. Aiheen kautta voit myös esimerkiksi kuvata sisäistä maailmaasi ja mielesi maisemaa, mielen kotia.

Lähetä tekstisi spostilla osoitteeseen purpattaja86@gmail.com

Tehtävä jatkuu keskiviikkona 12.10. räp-osiolla!

2. Prose

Write one page of prose on home. The font is Arial, size 12pt, line height 1,5 and file type .rtf or .doc. This time we're not writing rap lyrics, so no lines and no rhymes.

The home you write about can be your hometown, your home country (new or old, permanent or temporary), or any place or anything you consider your home. Home could for example refer to your inner world.

Send your text to purpattaja86@gmail.com

The rap part of the assignment will be posted on the 14th of October.

2 kommenttia:

  1. mulle koti on paikka minne voi aina mennä ja on aina tervetullut sekä siel tuntee olonsa turvalliseksi.vaikka mun kotikaupunki on lappeenranta silti kouvola on mulle se kotikaupunki koska siellä mä nuoruus ajat vietin mahtavassa seurassa!

    VastaaPoista
  2. Moi Rocky,

    Mua kiinnostaisi lukea lisää sun pohdintaa kodista. Jos irtoaa, pistä teksti postiin (purpattaja86@gmail.com). Voit kokeilla vaikka liuskan täyttämistä tajunnanvirralla, eli kirjotat vaan, mitä sulla tulee kodista mieleen siihen asti, et liuska on tännä. Jos ei tämä ollenkaan innosta, siirry vaan suoraan versetehtävään.

    VastaaPoista