perjantai 14. lokakuuta 2011

Tärkeää tietoa työpajan jatkosta / important information

Kaikki tähän mennessä ilmoittautuneet ovat nyt myös blogin kirjoittajia. Blogiposteja selaamalla löydätte työpajan tehtävät ja ohjeita. Shaka on Kouvolassa ekan kerran jo pe 21.10. iltapäivällä. Toivottavasti mahdollisimman moni teistä pääsisi käymään kirjastolla? Valmiit riimit olisi tarkoitus esittää keskiviikkona 2.11. klo 17.00 pääkirjaston yläkerrassa.

Työpajaan voi edelleen osallistua, kunhan saa 21.10. perjantaiksi aikaan ohjeiden mukaiset verset aiheesta koti. Voitte myös kirjoittaa versejänne tänne blogiin. Tarkoitus on, että jokainen osallistuja luo oman blogipostin, jonka sisällä versejä voi edelleen muokata. Muut voivat kommentoida toisten posteja. Koittakaa tehdä tehtävät antojärjestyksessä, myös tuo proosateksti.

Briefly in english. Shaka is in Kouvola on Friday 21st October. Hopefully you can make it to the library on friday afternoon? You should have at least one version of your verse ready by then (16 lines). You can start writing your verses in this blog. Everyone should make one own post, where you can present and modify your verses. Others can comment that post.

Final act (if the song is finished by then) will take place on 2nd November at 5pm in Kouvola main library. 

4 kommenttia:

  1. Uutinen Kouvolan Sanomissa 18.10. http://www.kouvolansanomat.fi/Kulttuuri---Kulttuuriuutiset/2011/10/17/Riimej%C3%A4+rakentelemaan+Mediamajassa/2011212263102/397

    VastaaPoista
  2. Moi,

    Mä olen siis tulossa huomenna viideksi kirjastolle. Tarkotus olisi katella niitä teidän kotiversejä. Seuraava tehtävä olis sitten opetella se oma pätkä ulkoa 2.11. mennessä. Tulkaa ihmeessä vaikkei verse oliskaan valmis. Jos keskeneräinen verse löytyy, ottakaa mukaan.

    VastaaPoista
  3. Mites, ketkä on perjantaina tulossa kirjastolle? Klo 17.00, sisään pääsee vaikka koputtamalla Mediamajan ovelle tai sit yläkerran kautta. Mun puolesta siinä voi tsillata vaikka klo 20 asti, soittaa musaa ja mitä nyt keksiikään.

    Sara, coming to library on this friday?

    VastaaPoista
  4. Eetu ja Atfo kävivät perjantaina kirjastolla, kirjoittivat lainit paikan päällä ja laittoivat vielä raakileversiot purkkiin. Hyvä pojat, kunnioitettava suoritus!

    Laittakaahan riimejä tänne esille, tai mahdollisesti jopa ne raakamiksaukset? Muutkin, jotka eivät pääseet pe paikalle, jos teillä on mahdollisuus nauhoittaa demoversiota teidän laineista, niitä vois linkittää tänne. Dropboxin public-kansio on hyvä paikka jakaa, sieltä linkki tänne.

    VastaaPoista